onsdag 17. oktober 2007

Snakk om thriller!

Alt endrer seg gjennom denne fantastiske thrilleren. Tsjetjenere viser seg å være russere. Terrorister er lykkejegere. Idealismen for Tsjetjenia er hat. På alle plan viser folk seg for å ha utgitt seg for andre enn hva de er.

Hele terroraksjonen har en hensikt, å bringe Aslan Gairbekov og hans dokumenter til Russland. Dette har ingenting med et fritt Tsjetjenia eller og redde Tsjetjenske helter. Dette er fordi Aslan Gairbekov sitter på dokumenter som viser hvordan oligarkene svindlet Tsjetjenia for olje under overgangen fra kommunisme til kapitalsime. Dokumenter verdt milliarder av dollar.

Bokens handling er når Aslan Gairbekov setter seg selv frivillig inn til gisseltakerne i bytte mot 3 gisler. Dette viser en ekte helt som selv har opplevd å finne sin familie død av russere. Jeg anbefaler denne boken på det sterkeste. Boken er en thriller som får uventede handlinger på hver side. Ingenting er sikkert før siste side er vendt. Boken er vanskelig å legge fra seg når du først begynner og de 398 sidene varer alt for kort. "Ulvenatten" er stor spenning!

1 kommentar:

Leif Harboe sa...

Du selger boka med entusiasme!